De voordelen voor de cursist

Aanbod

Een cursist kan via het aanbod in zijn of haar account een les boeken. De leeftijd, discipline en het niveau zijn in SkiBook bekend. Zodra een cursist inlogt en een les wil boeken, krijgt deze cursist alleen de lessen te zien die voor deze cursist op basis van leeftijd, discipline en niveau beschikbaar zijn.

Daarnaast kan de cursist filteren op verschillende type lessen, zoals cursusaanbieding, last minute of abonnement. Ook kan een cursist filteren op zijn favoriete leraar. Op deze manier boekt de cursist altijd een juiste les in de juiste groep met een leraar die zijn of haar niveau les kan geven. Tevens kunnen cursisten bij aankomst in de skischool direct beginnen zonder dat zij eerst ingedeeld hoeven te worden door een medewerker.

Account

De cursist heeft zelf de regie over het account. De cursist kan zelf de persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kan de cursist zien in het account welke opmerkingen de leraar heeft geplaatst en of hij of zij na de laatste les een niveau omhoog is gegaan. De cursist heeft inzicht in de geboekte lessen, de tegoeden, openstaande en afgeronde betalingen. Tevens kan de cursist het account aan het account van een andere cursist koppelen, zodat de cursisten voor elkaar lessen kunnen boeken.

Agenda

Bij inloggen in het SkiBook account, ziet de cursist direct op de home pagina de eerst volgende geboekte les. In de agenda ziet de cursist het type les dat geboekt is, de piste waarop de les is en van welke leraar de cursist les krijgt. Mocht het management iets hierin aanpassen, zoals bijvoorbeeld een andere leraar, wordt dit direct doorgevoerd in de agenda van de cursist.

De cursist krijgt 24 uur voordat de les plaatsvindt een herinnering per mail. De cursist heeft de mogelijkheid om via het account deze herinnering uit te zetten.